Sağlıkçılar İlk Yıllarında Şampiyonluğu Göğüsledi

SAĞLIKÇILAR İLK YILLARINDA ŞAMPİYONLUĞU GÖĞÜSLEDİ

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından geleneksel olarak düzenlenen bölümler arası futbol turnuvasında Sağlık Bilgi Sistemleri Teknikerliği Programı şampiyonluğu göğüsledi.

8

2019-2020 Bölümler Arası Futbol Turnuvası Şampiyonu

Zorlu mücadelelere sahne olan grup maçlarının ardından final maçı da izleyenlerin nefesini kesti. Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep KÜRKÇÜ ile Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Fatih YOLCU'nun vuruşuyla başlayan final maçının normal süresi 2-2 berabere sona erdi. Seri penaltı atışları sonunda Inşaat Teknolojisi'ni 9-8 mağlup etmeyi başaran Sağlık Bilgi Sistemleri Teknikerliği kupayı bölüm müzesine götürmeye hak kazandı. 2019-2020 akademik yılında eğitime başlayan programın ilk yılında elde ettiği bu başarı bölüm ögretim elemanlarını ve öğrencileri ayrıca mutlu etti.

6

Maç sonunda düzenlenen kupa töreninde konuşan Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Fatih YOLCU, "Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu olarak geleneksel düzenlediğimiz futbol turnuvasında şampiyonluğu elde eden Sağlık Bilgi Sistemleri Teknikerliği programı öğrencilerini ve bölüm öğretim elemanlarını tebrik ediyorum. Ancak sadece onları değil turnuvaya katılarak fair-play çerçevesinde mücadele eden tüm takımlarımızı ve emeğini esirgemeyen hocalarımızı da kutluyorum. Öğrencilerin ders ve sınav streslerini attıkları, üniversite ortamının güzelliklerini yaşadıkları bu tür sosyal faaliyetleri önemsiyoruz. Vize ve final sınavları arasında düzenlediğimiz turnuvanın öğrencilerimize yaşattığı heyecanı onların yüzlerinde görmek bizleri mutlu ediyor." dedi.

Yüksekokul Müdür Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Hasan Hüseyin ÖKTEN ile Öğr. Gör. Fatih YOLCU'nun birinci ve ikinci olan takımlara madalya ve kupa takdiminin ardından, öğrencilerin müzik eşliğinde gerçekleştirdikleri eğlenceler ile turnuva sona erdi.

5

7