Her eğitim öğretim yılının başında yapılan akademik kurul toplantısı bu yıl da geniş katılımla yüksekokulumuz toplantı salonunda yapıldı. Toplantıya Yüksekokulumuz Müdürü Prof. Dr. Ayşe Şahin Yağlıoğlu ile müdür yardımcıları, bölüm başkanları, idari yöneticiler ve akademik personel katıldı.

Çeşitli konuların masaya yatırıldığı toplantıda 2023-2024 eğitim öğretim yılının genel çerçevesi konuşulurken öğrencilerin eğitim kalitesini daha yukarı taşımak için neler yapılacağı ele alındı. Bölüm başkanları ve bölüm hocaları ve idari yöneticilerin görüş ve önerilerinin titizlikle not alındığı toplantıda öğrencilerin mağdur olmaması adına işleyişin yönetmelik ve yönergeler çerçevesinde basitleştirilmesi ve güncellenmesi, staj işlerinin öğrenci lehine işlevselleştirilmesi gibi hususlarda görüş birliğine varıldı.

KURUL

KURUL1