24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle yüksekokulumuz toplantı salonunda bir program düzenlendi. Yüksekokulumuz Müdürü Prof. Dr. Ayşe Şahin Yağlıoğlu, Müdür Yardımcılarımız Doç. Dr. Hasan Hüseyin Ökten, Doç. Dr. Berkant Konakoğlu, Yüksekokul Sekreteri Ruhi Kılıç, akademik ve idari personelimizin katıldığı toplantıda katılımcılara günün anısına hediye takdimi de yapıldı.

24 kasım2

Yüksekokulumuz Müdürü Prof. Dr. Yağlıoğlu; öğretmenlik mesleğinin kutsal bir meslek olduğunu, bu meslekte eğitimin yanında kişinin mizacının da mesleğe uygun olması gerektiğini kaydetti.

Peygamberimizin ‘İlim Çin’de de olsa gidip onu alınız’ sözünü hatırlatan Yağlıoğlu, eğitim öğretim sürecinin bitmeyen bir dinamizmi olduğunu, akademik süreçlerde kişinin hem öğreten hem de öğrenen olarak öğretmen/öğrenci ilişkisinin her daim sürdüğünü belirtti. Tüm personelin öğretmenler gününü kutlayan müdürümüz katkılarından dolayı tüm personele teşekkür etti.

Programda söz alan personellerimizden kıdemli akademisyenlerinin anılarını anlatması personelimizi hem güldürdü hem de ‘nereden nereye’  diye düşündürdü.  Program günün anısına hatıra fotoğrafı çekiminin ardından son buldu.

Yüksekokulumuz idari personeli, müdürümüz Prof. Dr. Ayşe Şahin Yağlıoğlu'nu ziyaret ederek 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladılar. Yağlıoğlu da personelimize çikolata ikramında bulundu.

24 kasım1

24 kasım4