Yüksekokulumuz Müdürü Prof. Dr. Ayşe Şahin Yağlıoğlu, Müdür Yardımcılarımız Doç. Dr. Berkant Konakoğlu, Doç. Dr. Hasan Hüseyin Ökten, Yüksekokulumuz Sekreteri Ruhi Kılıç; 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle kadın personellerimize gül takdiminde bulundular.

Kadın personellerimiz Sevda Kütük, Ece Avuoğlu Yılmaz, Saliha Özarslan, Mehtap Aydın Aydoğdu, Suna Serder, Serap Ertürk Alaçam, Demet İdgü, Sinem Polatçı, Ayçin Taşoluk, Esra Ok Zöhra, Pınar Uysal, Tuğba Caner Sönmez, Melike Ciloşoğlu’na ve öğrencilerimizi temsilen Moda  Tasarımı programından Melike Önder’e çiçeklerini takdim eden Müdürümüz Yağlıoğlu;  kadının sabır, emek, sevgi ve gücün bir sembolü olduğunu söyleyerek tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

8 mart

8MART1