Öğrencilerimize ilham vermesi ve yol göstermesi amacıyla düzenlenen etkinlikte geçtiğimiz aylarda emekli olan hocamız İnşaat Teknolojisi Programından Mehmet Ali Selvi, İnşaat Mühendisi Melih Kanmış, Mimar Kaya Mehmet Kütük, İnşaat Programı öğrencilerimizle bir araya gelerek iş yaşamındaki tecrübelerini paylaşıp öğrencilerimize kariyer önerilerinde bulundular.

Şantiye Organizasyonu dersi kapsamında yapılan buluşmalara ev sahipliği yapan Öğr. Gör. Sevda Kütük; amaçlarının alanında tecrübe sahibi isimlerle gençleri buluşturarak gençlerin alana dair görgü ve bilgilerini artırmak; DGS ile mimarlık ya da mühendislik fakültelerini tercih edecek öğrencilere bu mesleklerle ilgili bilgi aktarmak olduğunu kaydetti.

sevdahoca

sevda hoca1