Yüksekokulumuz Moda Tasarımı Programı öğrencileri bir yıllık emeklerini hazırladıkları bir sergi ile ziyaretçilerin beğenisine sundular.  Mühendislik Fakültesi Konferans Salonu fuaye alanında yapılan sergide çeşitli oyuncaklar, çocuk kıyafetleri ve drapaj tekniğiyle yapılan ürünler yer aldı.

sergi2

Sergide öğrencilerini yalnız bırakmayan Öğr. Gör. Tuğba Caner Sönmez, gençlerin emeklerinin sergilenmesinin öğrencilerinin motivasyonunu artırdığını kaydetti.

sergi7

Öğr. Gör. Esra Ok Zöhra ise sergide yer alan ürünlerin çoğunlukla atık kumaşlardan yapıldığını; böylece öğrencilere her malzemenin değerlendirilebileceği mesajının verildiğini ifade etti. Zöhra, çocuk oyuncaklarının çocuklara zarar vermeyecek şekilde tasarlandığını ifade etti.

Sergide yer alan oyuncaklar  iki köy okulu anaokuluna bağışlanacak.

sergi4

sergi1