Üniversitemize ve yüksekokulumuza yıllarını vermiş, hoş sohbetiyle, mütevazılığıyla, iş ahlakı ve disipliniyle hepimize örnek olmuş hocamız Öğr. Gör. Mehmet Ali Selvi, 40 yılı bulan hizmetinin ardından emekliye ayrıldı. Biz de Teknik Bilimler MYO ailesi olarak kendisi için bir  veda programı düzenlendik.

1985 yılından beri yüksekokulumuzda çalışan, yüksekokulumuzun gelişmesinde büyük katkıları olan İnşaat Teknoloji Bölümü hocalarımızdan Selvi’yi bu programda;  eski ve yeni mesai arkadaşları, akademik ve idari personelimiz ile ailesi yalnız bırakmadı.

Alkışlar eşliğinde 305 numaralı amfiye gelen Selvi, son dersini verdi. Mesai arkadaşları ve öğrencilerinden adaletli, hoşgörülü; bilime ve teknolojiye açık olmalarını isteyen Selvi; insan sevgisiyle dolu olmayan birinin hiçbir mesleği layıkıyla yapamayacağını ifade etti.

Selvi’nin hayatından kesitlerin sunulduğu video gösterimi sırasında duygulu anlar da yaşandı. Gösteri sonunda yüksekokulumuz Müdürü Prof. Dr. Ayşe Şahin Yağlıoğlu; yüksekokulumuza ve üniversitemize verdiği büyük emeklerden dolayı Selvi’ye teşekkür ederek çiçek ve plaket takdim etti. Program personelimiz tarafından hazırlanan ikramlıkların sunumu ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Biz de Teknik Bilimler MYO ailesi olarak hocamıza bundan sonraki yaşantısında ailesiyle ve sevdikleriyle beraber sağlık, huzur ve mutluluk diliyoruz. Yolu bahtı açık olsun.

Hocamızın hayatından kesitlerin sunulduğu video gösterisi için TIKLAYINIZ

Hocamızla yaptığımız röportaj için TIKLAYINIZ

SELVİ6

SELVİ3