Merzifon Organize Sanayi Bölgesine Teknik Gezi

Bölüm öğrencileri; öğretim elemanları Cenk Gezegin, Suat Şahin, Emre Altun koordinatörlüğünde yaptıkları gezide Merzifon Organize Sanayi Bölgesinde bulunan ülkemizde ve dünyada ankastre mutfak ürünleri üreten firmalar arasında önemli bir yere sahip olan Silverline firması hakkında bilgi edindiler. Altmıştan fazla ülkeye ihracat yapan ve ilimize istihdam sağlayan en önemli kuruluşlardan biri olan Silverline gezisi boyunca öğrenciler; ürünün hammadde aşamasından ankastre olana kadar ki tüm montaj, test ve depolama süreçlerini inceleyip yetkililerden CNC, robotik ve otomasyon sistemleri hakkında bilgi aldılar. Öğrencilerimiz ayrıca Merzifon Organize Sanayi Bölgesine bulunan ve ankastre üretiminde kullanılan parçaları üreten Plasform Plastik, Merzifon Elektro Motor ve GM Teknik Cam Sanayi firmalarında da üretim aşamalarını yerinde görme fırsatı buldular.