Mirza Giyim San.Dış Tic.Ltd.Şti'ye Teknik Gezi

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Giyim Üretim Teknolojisi Programı birinci sınıf öğrencilerine yönelik pratikte edindikleri bilgilerini uygulama alanında görmeleri amacıyla Suluova'da bulunan Mirza Giyim San.Dış Tic.Ltd.Şti'ye teknik gezi düzenlendi. Geziye Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Feda Öner, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Özgen Korkmaz, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Ayhan Tetik, Öğr. Gör. Mustafa Yazıcı da katılarak öğrencilere destek oldular. Öğrenciler işletmeyi yerinde inceleyip; ürünün siparişten üretime kadarki hangi aşamalardan geçtiğini yerinde inceleme fırsatı buldular. Mirza Giyim Müdürü Aytaç Karabulut, öğrencilere sağladıkları destek ve staj imkânlarının yanında üniversitemizle olan işbirliğinin artarak devam edeceğini ifade etti. Prof. Dr. Feda Öner ise üniversite-sanayi işbirliği anlamında neler yapıldığı ve neler yapılabileceği hakkında görüş alışverişinde bulunduklarını, işbirliklerinin bölge ekonomisine katkı sağladığını söyledi.