Harita ve Kadastro Şampiyonluğu Göğüsledi

Yüksekokulumuzca düzenlenen 2017-2018 Bölümler Arası Futbol Turnuvası'nda 12 takım arasından şampiyonluğu göğüsleyen Harita ve Kadastro Programı oldu. Zorlu ve çekişmeli geçen final maçında Bilgisayar Programcılığı Programı karşısında ilk yarıyı 4-1 geride tamamlamasına rağmen pes etmeyen ve maçı 6-5 önde tamamlayan Harita ve Kadastro Programı kupayı sınıfa götürmeye hak kazandı. Maçın ardından takım kadrosunda yer alan öğrencilerimize madalya ve kupa takdiminde bulunan Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Suat ŞAHİN törende yaptığı konuşmada "Öğrencilerimize yönelik ders dışı faaliyetler kapsamında düzenlediğimiz turnuvamız büyük mücadelelerle geçen maçlara sahne oldu. Öğrencilerimize maçlarda gösterdikleri çaba ve fair-play'den ötürü teşekkür ediyorum. Turnuva sonunda Harita ve Kadastro Programı şampiyonluk ipini göğüslemeyi başardı. Şampiyon takımımızın kadrosundaki öğrencilerimizi ve takım Teknik Direktörü Öğr. Gör. Fatih YOLCU'yu tebrik ediyorum. Ayrıca turnuva organizasyonundan sorumlu Öğr. Gör. Salih GÜVERCİN hocamıza da emekleri için teşekkür ederiz." dedi.

Daha fazla görsel için lütfen tıklayınız.