Yüksekokulumuz ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü iş birliğiyle kış mevsiminde yiyecek besin bulmakta zorlanan kuşlar için yemleme etkinliği gerçekleştirildi.

Yemleme etkinliğine katılan Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Fatih Yolcu, ‘’Geleceğimizi emanet ettiğimiz gençlerimize, bizim dışımızda da bu evreni paylaşan canlı dostlarımız olduğunu; doğal hayatın devamlılığı için bizlerin desteğine ihtiyaçları olduğunu hatırlatmak ve merhamet duygusu aşılamak amacıyla zaman zaman bu tarz etkinlikler yapıyoruz. Bu bizim en tabi insanlık görevimiz. Üniversitemiz ve yüksekokulumuz bu konuda çok duyarlı.  Bu etkinlikte bizlere destek olan Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğüne ayrıca teşekkür ediyoruz.’' cümlelerini kaydetti.

Etkinliğe katılan öğrencilerden Canan Saf; ‘’Yüksekokulumuz bahçesine ve kampüsteki ormanlık alana kış şartlarından olumsuz etkilenen ve besin bulmakta zorluk çeken kuşlar için buğday bıraktık.  Doğadaki tüm canlılara kıymet verip mevsim şartlarına göre ihtiyaçlarını karşılamalıyız.’’ dedi.

Kuşlar doğanın hiç susmayan müzisyenleridir, diyen bir başka öğrenci Nuray Kaya ise ‘’Bizler de bu orkestranın devamlılığı için elimizden geleni yapmalıyız; zira adlığımız eğitim bizlere çevremize, doğaya ve insanlığa karşı duyarlı olmamız gerektiğini de öğretiyor.’’ sözleriyle duygularını ifade etti.

Whats App Image 2022-01-13 At 16.28.02 (2)

Whats App Image 2022-01-13 At 16.28.02

Whats App Image 2022-01-13 At 16.28.02 (1)

Whats App Image 2022-01-13 At 16.28.02 (3)