Yüksekokulumuz ön lisans öğrencileri tarafından yürütülen ve TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen "2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı" 2022/2. dönemi kapsamında desteklenen projeler başarıyla tamamlandı.

Yüksekokulumuz öğrencileri Özge Akçiçek, Havva Tokmak ve Mustafa Sözen’in; Doç. Dr. Berkant Konakoğlu danışmanlığında yürüttükleri projelerin isimleri ise şöyle:

"Web Tabanlı GNSS Veri Değerlendirme Servislerinin (CSRS-PPP, Trimble-RTX-PP Ve MagicGNSS) Ormanlık Alanlardaki Konum Performansının Araştırılması"

"Farklı Uzunluktaki Bazlarda Magnet Tools V.7.3.0 GNSS Değerlendirme Yazılımının Performans Araştırması’’

Biz de yüksekokul yönetimi olarak öğrencilerimizi ve danışman hocamızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

tübitak