Sağlık Bilgi Sistemleri Teknikerliği öğrencilerimizden Nida Nur Akdağ ile Tuğba Altınok Bitirme Projesi dersi kapsamında verdikleri seminerde sistem odası ve özelliklerini sınıf arkadaşlarına anlatılar. Seminer programına bölüm hocaları da katılarak öğrencilerimize destek oldular.

Daha çok hastanelerde bulunan sistem odaları hakkında bilgi veren öğrenciler; sistem odalarının kesintisiz elektrik akımının bulunduğu, sıcaklık ve nemin sürekli olarak kontrol altında tutulduğu, özel iklimlendirme tekniklerinin ileri boyutta uygulandığı alanlar olduğunu kaydettiler.

Sunum sonrası Yüksekokulumuz Müdürü Prof. Dr. Ayşe Şahin Yağlıoğlu, Ders Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Mesut Türk ve Yüksekokulumuz Sekreteri Ruhi Kılıç öğrencilerimizi tebrik ederek teşekkür belgesi taktim ettiler.

Sistem odalarındaki dokümanları özellikleriyle birlikte detaylıca anlatan öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

SİSTEM ODASI1

SİSTEM ODASI2